Colaborarea noastra cu Alin Glod. Testimonial de la Mihaela si Stelian

Experienta noastra (Mihaela & Stelian) cu Domnul Alin a fost excelenta. Domnul Alin este un fotograf de exceptie, mai exact spus un artist. Cuvintele ce vor urma sunt doar un scurt rezumat la ceea ce am experimentat.

Eu, Mihaela venisem de curand din USA, unde am locuit pentru ultimii 12 ani. Am avut la dispozitie doar 6 saptamani sa planuiesc nunta noastra, ce urma sa aiba loc in Romania evident. Stiam exact ce imi doresc si speram din toata inima sa ramanem dupa nunta cu fotografii de vis, asa cum vazusem tot acest timp in California, eu lucrand in domeniul organizarii evenimentelor. Am inceput sa telefonez orice fotograf imi era recomandat, dar nu am avut mare succes. Nu am gasit pe nici unul sa-mi raspunda exact la ce vroiam. In cele din urma am intrat in posesia numarului Domnului Alin.

Prima noastra intalnire a fost la birou, sa vad lucrarile Domnului Alin. Am fost profund impresionata de ce vedeam. Era exact ce imi doream! Albumele de o calitate exceptionala si fotografii artistice. Am intampinat insa o singura problema. Costul era pe masura…

Am plecat acasa gandita, dar stiam in inima mea ca ceea ce am vazut este exact ce imi doresc. Am continuat sa discut si cu alti fotografi dupa aceea, cautam o solutie, dar nici unul nu mi-a raspuns dorintelor mele. Ma gandeam, ca o sa alegem un alt fotograf mai ieftin pentru fotografiile din ziua nuntii si apoi Domnul Alin pentru fotografiile ce urmau in alta zi, dupa nunta: „Trash the Dress sesion“. Aceasta combinatie ne va ajuta sa reducem putin cheltuielile, dar nu eram linistita! Dupa cateva zile am luat hotararea  si am spus un DA “mare” la toate serviciile Domnului Alin si astfel am inceput parteneriatul pentru nunta noastra.

Ziua nuntii si sesiunea de dupa nunta au fost speciale. L-am avut alaturi pe Domnul Alin nu doar ca fotograf dar si ca sprijin moral. El a stiut cum sa ne incurajeze si chiar sa ne amuze in momentele emotionante. Asa ca amandoi am uitat usor ca avem emotii. Cat despre lucru, Domnul Alin a fost foarte prompt. A facut tot ceea ce ne-am dorit. A depus un efort deosebit si a fost langa noi chiar mai mult de cat ne-am imaginat. A surprins momente unice si artistice.

LTD-M&S109

Momentul culminat pentru noi a fost sa vedem fotografiile. Am primit la timpul stabilit – opera de arta, dar am avut de a face cu momente dificile! Prea multe fotografii reusite si nu puteam sa alegem doar cateva pentru album. In cele din urma am hotarat ce dorim iar albumele au ajuns la timp in posesia noastra. Produsul final a fost precum ne-am inteles.

Am fost foarte multumiti de alegerea noastra.

Daca e sa dau un sfat cititorului…,
Fotografiile de la nunta raman cu noi tot restul vietii. Ele sunt investitia care intr-adevar merita.

Nu renunta la visul tau, crede ca tot ce vrei e posibil si fa alegerea dorita. Acesta a fost si sfatul Domnului Alin cand ne-am vazut pentru prima data.

Multumim Domnule Alin pentru parteneriat si mult succes!

Comments are closed.