Recenzie – Recomand fotograf nunta.

Când te pregătești pentru cea mai frumoasă zi din viața ta și vrei ca totul să fie cât mai bine, te gândești la un fotograf profesionist și cu siguranța totul va fi așa cum îți dorești.

Noi, Adi și Andreea, asta am căutat și suntem foarte mulțumiți pentru că am avut nunta mult visată. Cel mai important la nuntă, credem noi, este fotograful, deoarece, datorită lui, poți retrăi la nesfârșit fiecare moment, fiecare emoție, fiecare gest. El transpune povestea ta în cele mai frumoase imagini, nu deageaba se spune: ” Aparatul foto este doar un accesoriu… pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenţa unei fotografii reuşite”.

Da, un fotograf are nevoie de aceste calități. Din momentul în care l-am cunoscut pe Alin Glod, am zis: “el este persoana pe care o vrem alături de noi, ca și fotograf, în cea mai frumoasă zi din viața noastră”. Alin este o persoană deosebită, și nu doar în calitate de fotograf, el își dorește să ajute la împlinirea visului tău, este acolo să te facă să te bucuri din plin și să uiți de marile emoții care te apasă în unele momente.

DA, el e fotograful perfect pentru nunta ta, el îți dă siguranța că totul o sa fie așa cum îți dorești, iar creativitatea lui contribuie la unicitatea fotografiilor.

Ne bucurăm că l-am ales și ne bucurăm pentru că am legat o prietenie frumoasă! Sfatul nostru: Alege înțelept la început, ca să fii mulțumit la sfârșit !

Mulțumim, Alin Glod [www.glod.ro] și Alex Muntean [www.studionunti.ro]!

Va recomandam cu drag,
Mirii din 14 mai 2016, Adi si Andreea.

fotograf_ludus080

Comments are closed.