Recomand Alin Glod. Testimonial de la Ana si Filip – Viena

Multumim in primul rand pentru fotografiile minunate care le-ai facut! Inca de la inceput am fost foarte incantati de pozele care le-am vazut pe site si am zis ‘WOW! si noi vrem la nunta noastra asa poze!’.

Chiar daca locuim de mult timp si ne-am casatorit in Viena, colaborarea cu Alin a fost bine organizata si nu s-a uitat nici un detaliu. Deoarece Alin a ajuns doar cu o zi inainte de nunta in Viena, cele mai multe din convorbiri le-am avut la telefon si online. Noi ne-am exprimat dorintele noastre iar cu zi inaintea nuntii am avut o intalnire personala unde am discutat ultimele detalii.

Pana in ultimul moment cand a ajuns albumul la noi in Viena, colaborarea cu Alin a fost perfecta si fara probleme.

Ziua nuntii a fost o zi deosebita, chiar in momentele cele mai emotive cand nimeni nu mai stia ce sa zica, Alin a fost acolo si pe langa munca minunata care a facut-o cu fotografiile, a deschis atmosfera punand pe fetele noastre un zambet.
Acum cand ne uitam la pozele de nunta, putem sa resimtim inca o data emotiile si bucuriile acelei zile. Primele zambete cu emotii de dimineta, lacrimiile de bucurie a miriilor si ai parintiilor, familia si prieteni dragi care ne-au fost alaturi au fost prinse in poze cu mare atentie, incat chiar dupa luni de la nunta cand ne uitam la ele, ne dau lacrimile.

Profesionalism, un bun ochi pentru detaliu si calitate, sunt cuvintele care il pot descrie pe Alin.

Recomandam mai departe tuturor prieteniilor nostri!

Cu mult drag,

Ana & Filip Smerica

Fotografie nunta Viena065

Comments are closed.