Recomand Fotograf de Nunta Alin Glod. Gabriel si Diana (Msy & Ddy)

Hello! Suntem familia Onea (Diana si Gabriel) si vrem sa impartasim cu voi frumoasele momente de care am avut parte anul acesta la nunta noastra! Credem ca cel mai frumos lucru este sa le retraiesti alaturi de familie si de persoanele dragi. Asadar asteptam cu nerabdare ca peste ani si ani, intr-o zi linistita de duminica, sa ne asezam cu totii sa rasfoim albumul nuntii, sa ne reamintim cu drag acele momente unice, sa ne cuprinda iarasi emotiile, sa ne amuzam, sa radem sau sa plangem urmarind filmul nuntii.

De aceste amintiri ne bucuram si ne vom bucura datorita fotografului nostru Alin Glod. Cand l-am cunoscut la nunta nasilor nostri am stiut ca el este ceea ce ne dorim si nu am mai stat pe ganduri nici macar un minut, stiam ca in preajma lui ne vom simti in largul nostru, asa ca l-am ales! Este foarte important sa te simti bine, confortabil si lipsit de inhibitii in fata fotografului, iar noi ne-am simtit exact asa!

Fotograful Alin Glod este un om care isi iubeste foarte mult meseria, un om care pune suflet in ceea ce face si care iti inspira incredere inca de la prima intalnire. Noi il numim profesionist si ii multumim ca ne-a ajutat sa pictam tabloul nuntii!

Recomandam cu incredere serviciile oferite de Alin Glod – www.glod.ro.

 

Ddy&Msy-0580

 

Comments are closed.