Recomandare de la Teodora si Marin

In primul rand doresc sa ii multumesc fotografului Alin Glod si intregii echipe pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut alaturi de ei si de increderea care ne-a oferit-o in cea mai importanta zi din viata „nunta noastra”.

Fiind pasionata de fotografie, am cautat neaparat ceva de calitate si va spun ca cel mai important a fost pentru mine rezultatul final, sa fie cum ne-am dorit. Am intalnit un om pasionat, un om dedicat si implicat, a stiut ce sa faca intr-o zi plina de emotii cum sa destinda atmosfera si sa ne faca sa ne relaxam in prezenta lor.

Reuseste de multe ori sa iti ofere certitudinea ca e bine sa mergi pe mana lui, a facut in asa fel incat a pus emotiile noastre in fotografii, dar si ale parintilor si a tuturor persoanelor care ne-au fost alaturi in acea zi.

Ceea ce a iesit in final ne-a surprins in mod placut dar ne-a si depasit asteptarile. Suntem incantati atat de fotografii cat si de albume; totul a iesit exact cum ne doream. Ma bucur ca am facut alegerea aceasta, deoarece datorita fotografiilor lui acum avem amintiri frumoase.

Fotograful Alin Glod va fi alegerea noastra si pentru urmatoarele evenimente.

Recomand cu drag!

M&T_698 (1)

Comments are closed.