Suntem Szilard & Adina si va recomandam cu incredere pe Fotograful Alin Glod

Buna! Suntem fam. Tasnadi (Szilard & Adina) si va recomandam cu incredere pe Fotograful Alin Glod

Sunt multe cuvinte frumoase de spus despre fotograful nostru de nunta Alin Glod. l-am sunat intr-o zi friguroasa de februarie, i-am facut o vizita in care ne-au fost prezentate cateva galerii de fotografii din nuntile fotografiate de el, dar si albume care sunt super-mega-WOW!

Din conversatiile avute si ceea ce vazusem si noi inainte pe internet am simtit ca Alin Glod este cel care ne poate reda prin “Arta Fotografiei” ceea ce ne dorim noi, sa avem amintire de la cel mai frumos si unic eveniment: Nunta Nostra. Este ziua in care toti cei dragi sufletului nostru ne sunt alaturi!

A fost o experienta frumoasa (si fff grea dupa…. pentru ca ne-am dorit noi sa alegem pozele pentru album: toate sunt minunate si nu ne-am putut limita :)), datorita faptului ca sunteti o echipa Profesionista, Spontana, Comunicativa, Prietenoasa si mai ales puneti mult suflet in ceea ce faceti!

Suntem foarte multumiti  ca v-am avut alaturi si daca ar fi sa repetam tot pe Alin Glod www.glod.ro si echipa lui www.studionunti.ro l-am alege ……. il recomandam cu drag!

Szilard & Adina – 17 octombrie 2015

A&Z-0675 (1)

Comments are closed.