Testimonial de la Andreea si Tinu

Nunta…o experientă atât de complexă în trăiri si exprimare.
Fiecare clipă se trăieste în toată amploarea ei…fiind la începutul experienţei noastre de vis, am ajuns în biroul celui care ne-a ajutat, de-a lungul perioadei de pregătiri, să ne bucurăm de fiecare etapă ce o implică nunta. L-am găsit pe Alin, un om vesel, plin de entuziasm şi echilibru, care a reuşit să ne transmită faptul că pentru el nu se rezumă totul la fotografie, că de fapt el e acolo pentu noi; ne-a oferit subtil o anumită siguranţă ce a purtat-o cu noi până în ziua magică a nunţii noastre. Timpul a trecut, pregătirile au continuat… am ales culorile nuntii, am gasit rochia de mireasă…un moment atât de plin de încărcătură emoţională pentru noi, am găsit costumul mirelui, ne-am bucurat de acceptul naşilor, am ales tortul… Ziua noastră a început sa prindă contur, emoţiile erau tot mai mari. Eram cuprinşi în agitaţia finalizării ultimelor detalii, zilele zburau, dar am luat o gură de aer în ziua în care ne-am găsit din nou în acel birou, cu acelaşi plin de viaţă Alin şi alaturi de Mircea, cameramanul echipei, cel care ne-a dat o stare de bună dispoziţie şi calm.
mig14
Ultima întâlnire, cea dinaintea marelui eveniment a fost una specială pentru noi. Ne-am întâlnit din nou cu echipa, am discutat ultimele detalii şi atunci Alin a fost cel care a reuşit să ne facă să ne canalizăm emoţiile intense pe care le aveam amandoi în suflet înspre esenţa zilei de 22 Mai.  NOI şi faptul că acea zi urma să fie cea mai frumoasă zi din viaţa noastră.
Aşa a şi fost! Emoţiile, trăirile, lacrimile, privirile au fost atât de speciale încât întreaga noastră viaţă ne vom aminti că acea zi a fost şi va rămâne doar a noastră… o vom preţui mereu şi fiecare pas va rămâne neuitat în sufletul nostru!
Ziua în care am primit fotografiile şi filmarea a fost o zi de retrăire a acelei minunate experienţe din viaţa noastră, cu zâmbete, emoţii şi am vrea pe această cale să vă mulţumim vouă, Alin şi Mircea, pentru tot ce aţi făcut pentru a face acea zi, o zi perfectă pentru noi!

Comments are closed.