Testimonial de la Ilinca si Rares

Relația noastră cu Alin Glod a început in primavara anului 2012, după ce ne-am hotărât sa facem marele pas. Era cea mai buna opțiune, după ce ii studiasem pana la cel mai mic detaliu site-ul. Așa ca am programat o intalnire, care a însemnat începutul unei adevărate prietenii. Acele aprox. 4 ore petrecute la prima discuție au trecut extrem de repede, dar au fost suficiente ca sa descoperim o persoana plină de umor, cu o imensa experiența si deschisa pentru orice propunere mai neobisnuita.

DA, putem sa spunem ca Alin Glod a fost mentorul nostru pe întreaga perioada a pregatirilor. Am păstrat in permanenta legătura, am schimbat idei, ne-am întâlnit de nenumărate ori pana sa facem ceva inedit. Am reușit sa ne cunoaștem mai bine la o prima ședința foto înainte de nunta, ședința foto de logodna. Totul s-a petrecut intr-o minunata zi de Septembrie, in mijlocul naturii, unde am descoperit un fotograf gata sa facă orice sacrificiu pentru a oferii clienților săi fotografii perfecte. Pana in ziua cea mare am mai primit la cererea noastra nenumărate sfaturi, extrem de utile, inclusiv legate de machiaj, coafura, tinutele noastre.

Ziua mult asteptata a sosit cu mari emoții pentru amândoi…era si normal… Stres, uneori nervi, dar si o imensa bucurie. Totul s-a petrecut extrem de repede, dar fiecare clipa a fost trăită la maxim. 19 mai 2013 inceputul unui drum impreuna, o zi extrem de incarcata emotional si atent pregatita indelung. O zi minunata, cu soare, cu temperatura optima, o zi numai pentru noi doi si iubirea noastra. Dimineata incepe cu emotii mari, pe care fotograful nostru, Alin Glod, reuseste sa le stearga parca cu buretele prin buna dispozitie si glumele atent gandite. Totusi, sunt si momente in care reuseste sa intensifice la maxim emotiile, mai ales in momentul primei noastre intalniri si a inmanarii buchetului.

A fost o zi perfecta, care a decurs conform planului. Am avut alaturi de noi oameni minunati, care au reusit sa ne faca sa ne simtim cei mai importanti, iar ceea ce a iesit pare desprins dintr-o poveste, care speram ca peste ani sa ne creeze aceeasi emotie puternica.

Sedintele foto nu s-au încheiat aici, a mai urmat Love the Dress, o ședința foto in care deja ne cunosteam destul de bine cu toții, si nu a fost nevoie de prea multe pregătiri. Poze in ploaie torentiala e cea mai minunata experiența si mana unui adevărat profesionist care a reușit sa surprindă totul pana la cel mai mic detaliu.

Asadar, multumim din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi in cea mai importanta zi, dar mai ales celui care a creat pentru noi cele mai minunate opere de arta, Alin Glod. Iti multumim pentru tot ajutorul acordat, pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna, dar si pentru cele mai frumoase albume, care au meritat toată așteptarea. Multumim, Maestre!

Ilinca si Rares Brad

TTD238

Comments are closed.