Testimonial de la Nicoleta si Adrian

In primul rand vreau sa iti multumim pentru toata munca depusa, pentru aceste fotografii minunate, cum ti-am mai spus, munca ta si a echipei tale este de apreciat, tot ceea ce faceti, faceti foarte bine, v-ati ales clientii care aspira la niste amintiri deosebite, care nu se conforma cu orice. Tot timpul mi-am dorit niste poze exact cum le-am acum, am vazut mai demult un album de poze de la niste prieteni din Brasov, si chiar mi-a placut foarte mult si mi-am propus ca atunci cand ma voi casatori nu conteaza de unde imi aduc fotograful, sau cat costa, important sa fie pozele de calitate si sa raman cu niste amintiri frumoase. Dar uite ca nu a trebuit sa ma duc asa de departe, ca te-am gasit pe tine, chiar aici in Turda, atat de aproape.

Alin, din punctul nostru de vedere, noi suntem foarte multumiti, familia, prietenii, cunostiintele, au ramas uimiti de aceste poze superbe, chiar ne rugau sa mai punem poze pe facebook… Organizarea, comunicarea cu noi a fost deosebita, ne-ai facut sa uitam in unele momente de emotii, am reusit sa fim foarte naturali, datorita comunicarii, iar despre simtul umorului nu mai zic, este foarte bine, ca ne transmite-ai si noua si asa am reusit sa avem pozele cu zambetul nostru adevarat.

Despre filmul nuntii, ne place mult, videoclipul, este superb, cand l-am vazut am plans, adica, cand am vazut tot filmul am trait din nou ziua nuntii, dar acum nu am avut asa emotii… meniul imi place ca este simplu, elegant, s-a filmat toate mesele cu invitatii exact cum am zis, ce sa zic, foarte bine.

Nicoleta

Comments are closed.